Přeskočit na hlavní obsah

Myšárna.. Cvok Haus.. FAŠISTICKEJ, POLITIKA ČR VŮČI LIDU I VŮČI BOHU..ČESKEJ FAŠO SI..,,CVOK HAUS"

 V roce cca na přelomu 2012~2013 jsem zaznamenal zmínku Miroslava Kalouska o ,,SUPER HRUBÉ MZDĚ". Asi ji tenkrát chtěl zavádět, nebo upravovat.. coby ministr bídy..tehdejší.. tedy oficiálně coby ministr financí.. ŠKRT, DRŠGREŠLE, FAŠOUNI VŮČI ČESKÉMU LIDU UŽ TEHDY.

Sice jsem byl v té době celkem závažně i nemocný, ale jako finančního analytika s 12 letou praxí.. Mně zajímaly bližší podrobnosti k tématu. Není nic jednoduššího, nežli si prvotně vygooglit téma, které člověka zajímá. Tak jsem to mimoděk udělal. 
Jenže to, co jsem na obrazovce monitoru počítače ve studovně knihovny NTK v Praze po té spatřil, mi ,,vyrazilo dech". Nenapadlo by Mne, že Mi Google sdělí, mnoha www linky, toto heslo na monitoru:
,,Námezdní otroctví.. "
No, nebylo to hezké čtení.

No, a máme konec roku 2020, Kalousek si může dál jíst polívčičky asi tak prý za 7 KORUN(CZK) v budově parlamentu.. nebo za 30../? co já vím..? / prý jsou nějak  hodně levné.. a stále asi doživotně na něj všichni musejí koukat coby na poslance. Tak je oblíbený, že ho Lidé stále volí. No, a za těch téměř 9 let se POSLANCŮM, POSLANKYNÍM, SENÁTORŮM, SENÁTORKÁM, MILOŠI ZEMANOVI S NIMI, PODAŘILO POZMĚNIT JEDEN PARAMETR LEGISLATIVNÍ..
..Prý zrušit superhrubou mzdu. 
TO JSOU BORCI, 
??? CO ??? 

MISTŘI KROSU
ŠNEČÍ TI Z ROKU 2012~2013 BY JIM MOHLI ZÁVIDĚT.. KDYŽ BY SE TOHO OVŠEM DOŽILI. 

A.. ,,GOOGLOVÍ".. 
NEBUĎTE BLBÍ, ZDE MI, NEUSTÁLE S TĚMI PŘEKLEPY VE STYLU K NASRÁNÍ. 
UŽ TOHO FAŠISMU V ČR JE, 
MYSLÍM, FAKT  
!!! DOST, PAKA TAKY !!! 

~~~

A.. tenhle.. Znáte ? 

Jede mladý muž se ženou Ladou Nivou z filmu podobnému s názvem: ,,Návštěvníci", žena zaváhá na rozcestí, zda doprava, nebo do leva.. Muž klinbá, ale mezi tím si všimne, že to místo dobře zná. Říká tedy ženě za volantem: ,,Tady to dobře znám, tady zatoč doleva, dál hned první vpravo a pak rovně.."
Když to dopoví, vozidlo se zastaví, žena vypíná motor, což muže probere z klinbání, a jak se tak rozhlíží, kde jsou, všimne si, že má dlouhý šedivý plnovous, a na svém klíně kremrole se šlehačkou..hledaje vůkol, jestli někde v póza rohu či zadních sedadel nečíhá na ty kremrole mu například Bernandýn. 
Jo.. ten by se asi olízl..jak bývá jeho zvykem.. 
Sem tam i s filmovým.. vzlykem.. 

~~~
,, GOOGLE"!?? 
CO TO MÁ ZNAMENAT ?? 
..,,účtu klíně" PAKA..tak jsem to nenapsal, nebylo to v textu.. ",
v ČR JE ASI KAŽDÝMU MEDIÁLNÍMU DOMU JEDNO, ŽE SE CHOVÁ HŮŘ JAK PRASATA, 
A JEŠTĚ SI TO UŽÍVAJ. 
FAŠOUNI. 


Populární příspěvky z tohoto blogu

? ČESKO a: Rádoby snad.. : ,,MAŠLE" ??

  Táhnout za jeden provaz, a při tom na obě strany z 50%..?? I jednotlivci, i jako týmy,  táhnout ZÁROVEŇ a na střídačku Jak média,  tak  politici, političky..  VZEŠLÍ Z LIDU (.. jak jinak.. nežli z Lidu.. ) Spíše doposud s příklonem, , i Rádoby skrytě..  různě, po Česku SI: ,,FAŠISTICKÝM.." .. tu Rádoby vůči Mně,  tu ONDE..  ?? K ČEMU JE TO DOBRÉ ??  ~~~

,,BÝT VĚŘÍCÍ".. PŘEDZNAMENÁVÁ: ,,MÍT VE VÍŘE HOKEJ" VE VÍRU I FANTAZIE SNĚNÍ. "ŽÍT VÍRU TU.. UPŘÍMNĚ, ŽIVOT TEN.. KŘESŤANSKÝ, KŘESŤANSKY.., VYCHÁZEJE TAK Z NITRA, ŽÍT "KRÁSU TU, VYCHÁZEJÍCÍ ZEVNITŘ" , ZNAMENÁVÁ i: ,,SPLÝVAT.. SPLÝVÁVAT.." SPLYNOUT S BOŽSTVÍM". **Jesus of Nazareth**, *nyní z Prahy*.. **Jiří** ¦¦ ¦¦ ,, Jágr odletěl do Moskvy, je znovu s Omskem! Nabídku jsem okamžitě přijal, hlásí 68 - Sport.cz

Číslo 68 JE "JÁRO" číslo: 68 TRENDY VE ZLATĚ jak vidno ( symbolika Ta..  Ti  Rusy darovaná.. )    JE:  ,,MÝM  LÉTA PÁNĚ 68, tedy: 1968 v tomto Mém životě číslem..  .. tedy: ročníkem narození.  Ty jsi Járo: 72..tedy.. "trendy i myška" .  Toliko ku symbolice té.  Existuje slogan.. ,,Když musíš, tak musíš".  Možná si naň pamatuješ..  .. no, ani se Ti nedivím.  Já že: musím?.. po_lkávají.. leckteří bez Andělských chmýří..  kdepak.." Já už JE, byť NE VE ZLATĚ.. zde, ve vlasti, ve i slasti jejich si.. VÍDÁM, slýchám,.. VIDÍM." " Užij si, Járo, při hraní hokeje  přiděleného Ti dalšího z řady čísel " čísla 68", máš k tomu od teď Moje požehnání." "A přeji Ti ŠŤASTNÝ ŽIVOT V CO NEJLEPŠÍM ZDRAVÍ." **  Jiří  ** ~~~ https://www.sport.cz/hokej/kontinentalni-liga/clanek/1862789-jagr-odletel-do-moskvy-je-znovu-s-omskem-nabidku-jsem-okamzite-prijal-hlasi-68.html ~~